Behandelingen


Intake: Bij nieuwe cliënten vindt altijd eerst een intake plaats. De intake bij een Diabetische- of Reumatische voet is uitgebreider.

Voetbehandeling Basis: Bij deze behandeling worden uw nagels geknipt en verzorgd, overmatig eelt wordt verwijderd en u krijgt advies voor het verzorgen van uw voeten. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke voetcreme.

Voetbehandeling uitgebreid: Deze behandeling is nodig als er extra tijd nodig is voor het behandelen van overmatige eelt/likdoorns, schimmelnagels, ingroeiende nagels of abnormale nagelgroei.

Voetencheck: Wilt u weten hoe het met de conditie van uw voeten gesteld is?
Of behandeling nodig is en zo ja, welke behandeling het beste is voor uw voeten? Maak dan een afspraak voor de voetencheck. Uw voeten worden
van hiel tot teen nagekeken waarna u een vrijblijvende en persoonlijk voet advies krijgt

Cosmetische voetbehandeling: We beginnen de behandeling met een voetenbad. Daarna krijgen uw voeten een uitgebreide scrub-behandeling. Dit zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd en dat uw voeten weer heerlijk fris en zacht aanvoelen.Hierna worden uw voeten verpakt met een pakking zodat alle werkstoffen optimaal hun werk kunnen doen. Nadat alles goed is ingetrokken wordt de pakking verwijderd en worden de voeten met een speciaal werkend voetcrème ingesmeerd.
Om uw behandeling nòg ontspannender te maken kunt u een cosmetische voetbehandeling tegen een meerprijs combineren met een voetmassage.

Voetmassage: Uw voeten worden intensieve gemasseerd. Heerlijk ontspannend voor uw voeten.